Relatie- en Gezinstherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam, Gezinstherapie Amsterdam

Ervaren relatietherapeut & gezinstherapeut Amsterdam

Ik ben een ervaren relatietherapeut en gezinstherapeut en heb zowel in dienstverband (bij SPEL psychologen/ Hersencentrum) en als zelfstandig therapeut gewerkt. Naast Praktijk Wederzijds werk ik sinds 1997 als counselor, consultant en mediator voor o.a. De Nederlandsche Bank, ABN AMRO, KLM en Beter Arbodienst . Als vertrouwenspersoon begeleid ik hier werknemers die geconfronteerd worden met gedrag van anderen dat zij als onprettig, onprofessioneel of onethisch beschouwen.

Gecertificeerd therapeut

Ik ben als systeemtherapeut opgeleid bij het Lorentzhuis in Haarlem en als EFT therapeut bij Sue Johnson in Los Angeles. Ik ben als mediator opgeleid bij het Centrum voor Conflicthantering en als coach bij de Academie voor Coaching.

Praktijk Wederzijds is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en bij het EFT Netwerk Nederland

Contact Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds in Amsterdam

Heeft u een relatietherapeut, gezinstherapeut of mediator nodig? U kunt mij bellenof e-mailen en binnen 2 weken vindt het eerste kennismakingsgesprek. In overleg is het mogelijk om relatietherapie en gezinstherapie sessies in de avonduren te volgen. Kijk voor meer informatie over mijn professionele leven eens op mijn LinkedIn account.

Dick de Bruijn, relatietherapeut Amsterdam